Geile amateur openroos (29)

Acties

Informatie

openroos (29)

Bericht van openroos

ik ben een lekkere korte dame die van spelen houd .en ik hou van verwennerij.ik wil ook graag je slaafje zijn .ik ben doll op een blanke lul .wil ook babbelen over me sex leven dus kom maar langs ik ben singel

Informatie over openroos

Naam: openroos
Leeftijd: 29
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: ebony

Mijn interesses

Ik eet graag pastei,spaghetti en pizza en drink graag ,biertje,sap en melk chake. Mijn hobbie(s): dansen en chillen. Mijn favoriete muziek is soul and R&b. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op romantische mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69 en doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn in de badkamer of woonkamer en ook wel buitensex. Bij mannen val ik op hun een stevige paal . Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een ebony uiterlijk. Mijn Karakter: verwennerij. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: me lengte en me attitude. Mijn levensdoel is: me toekomst in eigen handen,zelfstandig werken. Mijn levensmotto is: you only live once. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is geen poep sex,dieren sex en kindersex. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou