Geile amateur princesita (32)

Acties

Informatie

princesita (32)

Bericht van princesita

Hi daar! Ik ben Lisa, lief, slim, stout... en vind het heerlijk als er naar me gekeken wordt. Ik ben benieuwd waar je zin in hebt, ik ben in voor heel veel.. een gezellig gesprekje of iets ondeugenders, laat maar weten!

Informatie over princesita

Naam: princesita
Leeftijd: 32
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN ES
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Healthy en drink graag Gin & Tonic. Mijn hobbie(s): Dansen, sporten, koken, gek doen. Mijn favoriete muziek is Bijna alles, als ik er maar lekker op kan dansen!. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Een man met grote handen en een eigen wil. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy of ik on top en mijn favoriete plekje(s) zijn Plekje op mijn lichaam? Hmmmm..... Bij mannen val ik op hun Haha..tja... Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Lief, slim en ondeugend. Mijn Sterrenbeeld is schorpioen. Mooi aan mezelf: Kont en lippen. Mijn levensdoel is: Gezond en gelukkig blijven. Mijn levensmotto is: Doe vooral lekker waar je zelf zin in hebt. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Kleine handen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou