Geile amateur jane (33)

Acties

Informatie

jane (33)

Bericht van jane

Hey, ik ben Sofia, 33 lentes inmiddels en een tikje sarcastisch. Ik ben een strenge, Dominante dame. Je kunt bij mij ook terecht voor een leuk gesprek of natuurlijk een goede afstraffing. Ik hou niet van gezeur, wederzijds respect is een must.

Informatie over jane

Naam: jane
Leeftijd: 33
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag groente en fruit en drink graag champagne. Mijn hobbie(s): dansen, lezen, muziek luisteren, hardlopen. Mijn favoriete muziek is country, hardstyle van alles eigenlijk!. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op breed geschouderd en een beetje ondeugend. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik boven op en mijn favoriete plekje(s) zijn het liefst in het water. Bij mannen val ik op hun borstkas. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: lief en direct. Mijn Sterrenbeeld is stier. Mooi aan mezelf: mijn boobies :). Mijn levensdoel is: een eigen eiland hebben. Mijn levensmotto is: haal eruit wat erin zit. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Mannen die zeuren om een date of mij geld bieden voor een date!. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou